Het magische aan een verre reis is dat je je bevindt in een omgeving met een geheel andere levenswijze. Hierdoor leer je niet alleen veel, maar kan je ook genieten van de diversiteit die te vinden is over de gehele wereld. Hier in Nederland rijden we bijvoorbeeld in moderne auto’s, terwijl in andere landen zoals Peru oudere modellen rond rijden. Dit soort modellen worden hier in Nederland al snel als occasions verkocht. Wanneer je na een heerlijke reis naar Zuid-Amerika geen afscheid kunt nemen van het iets wat primitievere leven daar, is het dus een goede optie om te kijken of je een occasion kunt kopen. Maar welke occasion zal je nu het meest laten terugdenken aan die mooie reis? Om je te helpen bij die keuze beschrijft dit artikel enkele occasions die veel te zien zijn in landen zoals Peru.


Renault

Een van de meest toegankelijke occasions is een Renault occasion. Door de ronde vormen van de auto wordt deze auto voornamelijk veel gezien bij vrouwen. Ook is deze auto erg gemakkelijk in het gebruik en een goede optie als je een jong gezin bent. Ondanks dat de auto het meest verkocht wordt in Frankrijk, is het ook een veelgebruikte huurauto in landen zoals Peru.


Hyundai

Als je net terugkomt van je reis naar Peru is het je waarschijnlijk wel opgevallen dat de meest gebruikte auto daar een Hyundai is. Deze auto biedt veel verschillende vormen en maten en wordt het meest in het wit gezien in Zuid-Amerika. Dit heeft natuurlijk te maken met de warmte in de landen daar, omdat een zwarte auto al snel over verhit kan raken. Een witte Hyundai occasion is daarom de perfecte optie om jou weer helemaal terug te laten denken aan je vakantie.


Dacia Duster

Als laatste is een Dacia Duster occasion een optie die niet moet worden overgeslagen. Deze auto heeft niet alleen veel ruimte, maar ligt ook een stukje hoger op de weg. Doordat de auto hoger is, kan hij beter om gaan met de hobbelige wegen in Zuid-Amerika. De hoogte vangt namelijk de hobbels op. Daarnaast wordt de Dacia Duster ook veel gebruikt in Zuid-Amerika omdat hij gemaakt is voor zanderige wegen. Hij heet immers niet voor niets de Dacia Duster.

>