Bereid je voor op een lange vlucht vanuit Europa naar Peru. Het land van de Inca's is gelegen in het Westen van Zuid-Amerika. Het vliegtuig zal dus de Atlantische Oceaan over moeten gaan en dit neemt veel tijd in beslag. Gelukkig zijn de verbindingen tussen Europa en Zuid-Amerika goed, waardoor je vaak maar 1 overstap/tussenstop hebt. Ook zijn er veel reizigers die doorreizen vanuit een ander land in Zuid-Amerika naar Peru. Dit gebeurt meestal vanuit Colombia, Argentinië of Brazilië. Kom er in dit artikel achter waar je de goedkoopste vliegtickets naar Peru kan kopen.

17 daagse rondreis door Peru

Ontdek Peru, een van de meest mystieke landen ter wereld. Het is de bakermat van het Incarijk dat eeuwenlang een groot deel van Zuid-Amerika domineerde. Hier een op maat gemaakte rondreis door Peru:

Waar vandaan vertrek ik richting Peru? ?

Voor een reis naar Peru vertrek je meestal vanuit Amsterdam of Brussel. Vaak zijn de vliegtickets vanuit Brussel naar Peru goedkoper dan vanuit Amsterdam. Kijk dus voordat je vertrekt altijd naar de prijs voor tickets vanuit beide steden. Vanuit Brussel vlieg je vanaf de luchthaven: Brussel International Airport. Vanuit Amsterdam vlieg je vanaf Schiphol Airport. De vlucht vanaf beide steden duurt minimaal 12,5 uur. Vanuit Amsterdam is het mogelijk om een directe vlucht te nemen naar Lima.

Waar kom ik aan in Peru?

Alle internationale vluchten vanuit Nederland, België en de rest van Europa komen aan in de hoofdstad van Peru: Lima. De naam van deze luchthaven is: Jorge Chavez International Airport. Vanuit Lima kan je vervolgens je doorreis vervolgen met het vliegtuig of met het overige vervoer. Voor veel toeristen is Lima de eerste stad die je bezoeken bij aankomst. De meeste reizen niet meteen door naar een andere stad. 

Goedkope vliegtickets Peru

Welke luchthavens zijn er in Peru?

In Peru zijn er enorm veel vliegvelden, waarvan Jorge Chavez International Airport de bekendste en drukste luchthaven is. Verder zijn bekende luchthavens in het land Cusco Alejandro Velasco Astete Airport (Cusco), Arequipa Airport (Arequipa), Iquitos Airport (Iquitos), en Piura Airport (Piura). Waar Jorge Chavez International Airport meer dan 25 miljoen reizigers per jaar naar plek van bestemming leidt, volgt Cusco Alejandro Velasco Astete Airport op gepaste afstand als nummer 2 met zo een 5 miljoen reizigers.

Waar boek ik mijn vliegtickets naar Peru

Als je naar vliegtickets naar Peru zoekt, dan zal je veel maatschappijen tegenkomen die je tickets aanbieden. Bij iedere maatschappij verschilt de prijs en de tijdsduur van de vlucht, waardoor je het overzicht volledig kwijtraakt. Wij raden dan ook aan om alleen naar de goedkoopste tickets te kijken op een specifieke website op de gewenste datum van vertrek/aankomst. Zo vind je altijd tickets die goedkoop zijn.

Bekijk hier de goedkoopste vliegtickets naar Peru!


Veelgestelde vragen over vliegtickets naar Peru

In welke stad in peru kom ik aan met het vliegtuig? 

Alle internationale vluchten vanuit Nederland, België en de rest van Europa komt aan in Lima. De naam van de luchthaven in Lima is: Jorge Chaves International Airport. 

Waar boek ik de goedkoopste vliegtickets naar peru?

De goedkoopste vliegtickets naar Lima Peru boek je via Vliegtickets.nl.

Arequipa
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>